Kirssidega pelmeenid.

„Varenitšnaja nr 1“ pelmeenid kirssidega

31
(Uuendatud 16:02 14.06.2016)
Legendaarne kodukööki pakkuv kohvikukett „Varenitšnaja nr 1“ usaldas Sputnikule oma kuulsate kirssidega pelmeenide retseptid.
Ингредиенты вареников.
Sputnik 日本
Koostisained pelmeenide tegemiseks.

Tainas:
jahu — 350 g
muna — 1 tk
vesi — 300 g
sool — näpuotsatäis

Täidiseks:
külmutatud kirsid — 1 kg
suhkur — 300 g
vaniliin — 2 g
kaneel — 3 g

Valmistamine

Segada tainas, jätta 20 minutiks kilega kaetult seisma.

  • Pelmeenitaigna valmistamine.
    Pelmeenitaigna valmistamine.
    Sputnik 日本
  • Pelmeenitaigna valmistamine.
    Pelmeenitaigna valmistamine.
  • Pelmeenitaigna valmistamine.
    Pelmeenitaigna valmistamine.
    Sputnik 日本
  • Pelmeenitaigna valmistamine.
    Pelmeenitaigna valmistamine.
    Sputnik 日本
1 / 4
Sputnik 日本
Pelmeenitaigna valmistamine.

Rullida tainas õhukeseks, lõigata taignast kettakesed, neist igaühe keskele panna 2-3 külmutatud kirssi, puistata üle suhkruga (või vanillisuhkruga), suruda servad tihedalt kinni.

Раскатывание теста для вареников.
Sputnik 日本
Tainas tuleb rullida õhukeseks.
Вырезание вареника.
Sputnik 日本
Nii lõigatakse pelmeenitainast.
Начинка для вареника.
Sputnik 日本
Keskele panna 2-3 külmutatud kirssi.
Лепка вареника.
Sputnik 日本
Pelmeeni vormimine.
Слепленный вареник.
Sputnik 日本
Pelmeen on valmis.

Keeta 10 minutit, serveerida koorevõiga, tuhksuhkruga või hapukoorega. Maitse järgi lisada kaneeli.

Варка вареников.
Sputnik 日本
Pelmeenide keetmine.

 

31
Teema:
Sputniku maitsvad toidutraditsioonid (4)