Pelmeenid kartuliga.

„Varenitšnaja nr 1“ pelmeenid kartuliga

111
(Uuendatud 16:02 14.06.2016)
Legendaarne kodukööki pakkuv kohvikukett „Varenitšnaja nr 1“ usaldas Sputnikule oma kuulsate kartuliga pelmeenide retseptid.

Koostis

Ингредиенты вареников.
Sputnik 日本
Koostisained pelmeenide tegemiseks.

Tainas:
jahu — 350 g
muna — 1 tk
vesi — 300 g
sool — näpuotsatäis

Täidiseks:
keedetud kartul — 1 kg
koorevõi — 100 g
mugulsibul — 0,2 kg
päevalilleõli — 100 g
sool, pipar — maitse järgi

Valmistamine

  • Pelmeenitaigna valmistamine.
    Pelmeenitaigna valmistamine.
    Sputnik 日本
  • Pelmeenitaigna valmistamine.
    Pelmeenitaigna valmistamine.
  • Pelmeenitaigna valmistamine.
    Pelmeenitaigna valmistamine.
    Sputnik 日本
  • Pelmeenitaigna valmistamine.
    Pelmeenitaigna valmistamine.
    Sputnik 日本
1 / 4
Sputnik 日本
Pelmeenitaigna valmistamine.

Segada tainas, jätta 20 minutiks kilega kaetult seisma.

Valmistada täidis, praadides kuubikuteks lõigatud sibula päevalilleõlis kuldpruuniks.

Keeta eraldi nõus kartulid, tampida koos koorevõiga, lisada praetud sibul ja maitseained. Jahutada.

 

 

Раскатывание теста для вареников.
Sputnik 日本
Tainas tuleb rullida õhukeseks.

 

 

Вырезание вареника.
Sputnik 日本
Nii lõigatakse pelmeenitainast.

 

Лепка вареника.
Sputnik 日本
Pelmeeni vormimine.
Слепленный вареник.
Sputnik 日本
Pelmeen on valmis.

Rullida tainas õhukeseks, lõigata taignast kettakesed, panna igaühe keskele täidis, näppida servad tihedalt kinni.

Варка вареников.
Sputnik 日本
Pelmeenide keetmine.

Keeta 10 minutit keevas vees, serveerida koorevõiga või hapukoorega.

 

 

 

111
Teema:
Sputniku maitsvad toidutraditsioonid (4)